Wunderbar shampoo

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen.

Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

Geef je klant sterk, gezond en levendig haar door Wunderbar Repair Shampoo te bestellen. Heb je onlangs het haar van je klant geverfd en wil je graag een natuurlijkere uitstraling of is het haar dof en wil je een intensieve voeding? De producten van het merk Wunderbar zijn gespecialiseerde kleurproducten en zorgen ervoor dat het kapsel het beste model aanneemt.

Geef je haar een intensieve verzorging met de Wunderbar Repair Shampoo

De shampoo van Wunderbar zorgt voor krachtig haar en versterkt de vezelstructuur van het haar. De producten van Wunderbar Repair, die je eenvoudig in onze webshop kunt bestellen, bestaan uit een uniek revitaliserend tri-complex. Hierdoor wordt de vochtbalans van het haar hersteld. Ook zorgen de intensief voedende producten ervoor dat je haar elastischer wordt dankzij een combinatie van arganolie en een keratine-extract.

Combineer verschillende Wunderbar producten voor het beste resultaat

Vind je het fijn om verschillende haarproducten van een haarlijn te gebruiken? Ook dan zit je bij Marion van Mooi helemaal goed! Wij bieden namelijk meerdere producten aan van het merk Wunderbar. Ga voor een optimaal resultaat door een conditioner en een haarmasker van Wunderbar Repair te bestellen. Gebruik de conditioner of het masker na het gebruik van de Wunderbar Repair Shampoo en versterk zo de vezelstructuur van je haar.

Bel ons en ontvang een uitgebreid advies

Vind je het moeilijk om te beslissen welke haarproducten geschikt zijn voor in jouw kapsalon? Wij geven je graag deskundig haaradvies! Heb je daarnaast andere vragen over het bestellen van Wunderbar Repair Mask, Repair Shampoo of Repair Conditioner? Of ben je benieuwd naar ons andere kappersmateriaal? Neem dan contact met ons op, je bereikt ons via 06-40904731.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwe  producten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.