Uvix lampen

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen.

Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

Ben je op zoek naar Uvix lampen voor de desinfectie van jouw kapsalon? Dan heb je bij Marion van Mooi de keuze uit diverse lampen! Deze Uvix lampen werken desinfecterend en beschermen tegen virussen en bacteriën. De lampen zijn dan ook voornamelijk erg populair in openbare, drukke ruimtes. Wil je jouw klanten ook zo goed mogelijk beschermen én op een veilige manier kunnen werken? Dan raden wij aan om een Uvix lamp te kopen!

Uvix lampen verkleinen de kans op infecties

De Uvix lampen werken met UV-C straling. Dit is een veel gebruikt desinfectiemiddel voor lucht, water, oppervlaktes en voorwerpen en verkleint de kans op infecties. Door de chemische reactie van UV-C straling worden DNA-cellen afgebroken waardoor micro-organismen zich niet meer kunnen vermenigvuldigen. Hierdoor wordt een groot deel van de virussen en bacteriën gedood. Daarnaast geven de lampen met UV-C straling ook ozon af, wat bacteriedodend werkt. Wanneer je bij ons een Uvix lamp wilt kopen, heb je de keuze uit vijf verschillende varianten. Deze lampen zijn geschikt voor de zakelijke markt en zijn voorzien van CE-certificering.

Neem bij vragen contact met ons op

Door een Uvix lamp te kopen, maak je van jouw kapsalon een veilige plek voor zowel klanten als medewerkers. Je bestelt de lamp eenvoudig in onze webshop! Naast het kopen van een Uvix lamp kun je bij ons ook terecht voor ander kappersmateriaal, waaronder diverse stylings- en verzorgingsproducten. Bekijk ons aanbod en maak je keuze. Heb je vragen over onze kappersartikelen? Neem dan contact met ons op via 06-40904731.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwe  producten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.