Een Uvix UV-C lamp kopen

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen.

Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

Door een Uvix UV-C lamp te kopen voor je kapsalon, zorg je voor een veilige plek voor zowel je klanten als voor je medewerkers. Deze lamp werkt namelijk desinfecterend en vermindert de kans om virussen en bacteriën en te verspreiden. De lamp is al vele jaren erg populair in drukke, openbare ruimtes en is de afgelopen tijd alleen maar geliefder geworden. Wil je jouw klanten zo goed mogelijk beschermen? Dan is het kopen van een Uvix UV-C lamp de perfecte oplossing!

Welke soort Uvix UV-C lamp wil jij kopen?

Wat de Uvix lampen nu zo populair maakt, is het gebruik van UV-C straling. Deze straling zorgt ervoor dat DNA-cellen worden afgebroken en micro-organismen zich niet kunnen vermenigvuldigen. Hierdoor wordt een groot gedeelte van de virussen en bacteriën gedood. Wanneer je een Uvix UV-C lamp wilt kopen, heb je bij Marion van Mooi de keuze uit verschillende lampen. Er zijn verschillende groottes beschikbaar, zodat je altijd een passend formaat kunt vinden voor jouw salon. Alle lampen zijn voorzien van een handleiding en afstandsbediening, zodat je de brandtijd zelf kunt aanpassen.

Bekijk ons aanbod en plaats je bestelling

Wil je naast een Uvix UV-C lamp ook andere benodigdheden voor jouw kapsalon kopen? Bekijk dan het ruime aanbod aan haarverzorgingsproducten en andere kappersartikelen in onze webshop. Alle producten bestel je eenvoudig online en worden vervolgens thuisbezorgd. Heb je vragen of wil je advies? Bel dan naar 06-40904731.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwe  producten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.