Redken shampoo kopen

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen.

Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

Wil je Redken shampoo online kopen? Bekijk dan het aanbod van Marion van Mooi! Bij ons vind je Redken Extreme Shampoo van 300 en 1000 ml. Deze shampoo reinigt je haar grondig en zorgt voor een mooie, natuurlijke glans. Daarnaast versterkt en herstelt het beschadigd haar en wordt haarbreuk verminderd. Door Redken shampoo bij ons online te kopen, geef je jouw haar de beste zorg, waardoor je er straks met een gezonde en stralende coupe bijloopt.

Eenvoudig Redken shampoo online kopen in flessen van 300 of 1000 ml

De Redken Extreme Shampoo is bij ons in flessen van 300 en 1000 ml beschikbaar. Wanneer je vaak Redken shampoo gebruikt of online een voorraad wilt inkopen, is de 1000 ml fles een goede optie. Je kunt de shampoo zo vaak gebruiken als je zelf wilt. Breng een hoeveelheid shampoo aan op vochtig haar totdat er schuim ontstaat. Spoel de shampoo vervolgens grondig uit. Voor het beste resultaat raden wij aan om na het wassen van je haar ook de Redken Extreme Conditioner te gebruiken. Ook dit haarverzorgingsproduct bestel je in onze webshop.

Ook andere kappersproducten vind je in ons assortiment

Naast Redken shampoo kun je bij ons ook diverse andere producten online kopen. Wil je na het wassen je haar bijvoorbeeld stylen met een goede wax? Of wil je jouw haar grondig uitkammen met een ontwarborstel? Bij ons vind je het allemaal! Wij bieden alleen producten aan van toonaangevende kappersmerken. Je bent bij ons dan ook verzekerd van de hoogste kwaliteit!

Bel ons voor deskundig advies

Wil je Redken shampoo online kopen in een fles van 300 of 1000 ml? Of heb je interesse in een van de andere producten van dit merk? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel direct jouw favoriete artikelen. Wanneer je twijfelt over welke stylings- en verzorgingsproducten geschikt zijn voor jouw haar, neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via 06-40904731.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!