Osmo Shaper Maker online bestellen

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen.

Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

Met de Osmo Shaper Maker, die je bij ons online kunt bestellen, geef je een goede textuur, vorm en meer volume aan je haar. Bij Marion van Mooi koop je dit product voor een aantrekkelijke prijs. Wanneer je de Osmo Shaper Maker daarnaast in grote aantallen online wilt bestellen, profiteer je ook nog van een voordelige staffelkorting. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je het product voor je salon wilt aanschaffen.

Ga voor volume door de Osmo Shaper Maker online te bestellen

Bij Marion van Mooi begrijpen we dat je het liefst zo snel mogelijk resultaat wilt zien als je jouw haar gaat stylen. Daarom raden wij aan om de Osmo Shaper Maker bij ons online te bestellen. Verdeel een kleine hoeveelheid van het product over de handpalmen en breng het aan op droog of nat haar. Binnen de kortste keren heeft jouw haar meer volume én textuur!

Combineer de Osmo Shaper Maker met andere producten

Om het product écht effectief te gebruiken, kun je de Osmo Shaper Maker combineren met haarmaskers, shampoos en conditioners van hetzelfde merk. Ook deze stylings- en verzorgingsproducten vind je in onze webshop. Met deze producten voed je het haar intensief en laat je het glanzen als nooit tevoren.

Heb je vragen of wil je advies? Bel ons!

Of je nu de Osmo Shaper Maker of een van onze andere producten online wilt bestellen, dit kan eenvoudig via onze webshop. Plaats binnen een paar klikken je bestelling! Bij vragen of voor advies kun je ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 06-40904731.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!