Osmo Berber Oil

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen.

Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

Osmo Berber Oil is een haarproductenlijn van het Britse merk Osmo. De producten uit deze lijn bevatten allemaal arganolie. Dit is dan ook het belangrijkste ingrediënt voor deze lijn. Daarnaast zijn de producten geschikt voor elk haartype. Het belangrijkste doel van deze haarverzorgingsproducten is het herstellen van de vochtbalans en het voeden van het haar, wat resulteert in een gezonde coupe.

De verschillende producten van de Osmo Berber Oil lijn

De Osmo Berber Oil lijn bestaat uit verschillende haarverzorgingsproducten. Zo vind je bij ons de Osmo Berber Oil Rejuvenating Shampoo. Deze shampoo zorgt voor glad haar en repareert en versterkt je haar van binnenuit. Ook zorgt het product voor hydratie met glanzend en zacht haar als gevolg. Na het wassen van je haar is het aan te raden om een masker te gebruiken voor het herstellen van je haar. Kies daarom voor Osmo Berber Oil Restoration Therapy Mask. Dit masker is verrijkt met arganolie, avocado en olijfolie en geeft zelfs het meest beschadigde haar weer vitaliteit en veerkracht. Voor de styling van je haar is de Osmo Berber Oil zelf een goede optie. Deze olie verzorgt en herstelt je haar en zorgt voor een mooie glans.

Vraag advies aan onze professionals

Ben je benieuwd naar de Osmo Berber Oil lijn of andere producten van dit merk? Bekijk dan ons ruime aanbod en bestel direct jouw favoriete producten. Weet je niet goed welke producten je nodig hebt voor jouw haartype? Dan geven onze professionals je graag advies! Bel naar 06-40904731 voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!