Olaplex nr. 4 en 5 kopen

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen. Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

Wanneer je Olaplex nr. 4 en nr. 5 wilt kopen, heb je de ideale combinatie tussen een shampoo en conditioner. Olaplex is een merk uit de Verenigde Staten. Ze hebben een complete lijn aan haarverzorgingsproducten ontwikkeld die zorgen voor het herstel van je haar. De producten laten je haar weer glanzen. Wil jij er straks ook weer met een mooi en gezonde coupe bijlopen? Dan biedt Olaplex de oplossing!

Herstel je haar door Olaplex nr. 4 en 5 te kopen

Wanneer je een goede shampoo en conditioner zoekt, is het aan te raden om het duopack van Olaplex nr. 4 en 5 te kopen. De Olaplex nr. 4 Shampoo is geformuleerd met Olaplex Bond Building Chemistry. Het herstelt direct de vochtigheid en sterkte van het haar. Dit resulteert in een onweerstaanbare glans en beheersbaarheid. Ook de Olaplex nr. 5 conditioner is geformuleerd met Olaplex Bond Building Chemistry. De conditioner zorgt dat je haar zich herstelt, hydrateert en repareert. Dit wordt gerealiseerd zonder dat het gewicht toevoegt. Tevens repareert het beschadigd haar en zorgt voor minder pluis. Door Olaplex nr. 4 en 5 te kopen, zorg je voor sterk, gezond en glanzend haar.

Bestel je haarverzorgingsproducten in onze webshop

Wil jij ook de Olaplex nr. 4 en 5 producten kopen? Of ben je benieuwd naar de andere producten die het merk aanbiedt, zoals Olaplex nr. 6 en Olaplex nr. 3? Bekijk ons aanbod en plaats je bestelling online! Voor vragen of advies kun je ook altijd contact met ons opnemen via 06-40904731.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!