Olaplex nr. 3 kopen

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen. Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

Wil je graag Olaplex nr. 3 kopen om jouw haar een boost te geven? Dan zit je bij Marion van Mooi helemaal goed! In onze webshop hebben we een ruim aanbod aan professionele haarverzorgingsproducten, waaronder van het merk Olaplex. De producten uit deze haarlijn beschermen, voeden en herstellen jouw haar en zorgen voor een gezonde en glanzende coupe.

Geef jouw haar een speciale behandeling door Olaplex nr. 3 te kopen

De Olaplex nr. 3 Hair Perfector is een speciale behandeling voor je haar om het tussen verfbeurten of andere behandelingen sterk en gezond te houden. De Hair Perfector versterkt je haar en zorgt voor meer zachtheid en glans. Breng het product aan op handdoekdroog haar en laat het tien minuten inwerken. Spoel het daarna weer uit met Olaplex nr. 4 Shampoo en behandel je haar vervolgens met Olaplex nr. 5 Conditioner. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Naast de Olaplex nr. 3 kun je ook de conditioner en shampoo van dit merk in onze webshop kopen. De Olaplex nr. 4 en 5 kun je zelfs samen in een voordeelpakket bestellen.

Bestel jouw Olaplex producten in onze webshop

Wil je jouw haar ook een boost geven door de Olaplex nr. 3 Hair Perfector te kopen? Plaats je bestelling dan direct online en je producten worden bij je thuisbezorgd. Wens je meer informatie voordat je Olaplex nr. 3 of andere producten van dit merk gaat kopen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Je bereikt ons via 06-40904731.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwe  producten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.