Lômé Paris haarverf producten

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen.

Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

De Lômé Paris permanente haarverf producten zorgen voor een langdurig kleurresultaat. Maak je geen zorgen meer over de kwaliteit van je favoriete haarverf. Marion van Mooi heeft namelijk een ruim aanbod aan producten die geschikt zijn voor elk haartype en tegen voordelige prijzen worden aangeboden.

Straal met de Lômé Paris haarverf producten

Bij ons assortiment met uiterlijke verzorging vind je een uitgebreide collectie aan Lômé Paris haarverf producten die je verzekeren van 100% grijsdekking. De haarverf producten van Lômé Paris bestaan uit fijne texturen, milde formules en aangename parfums. Een nieuwe haarlook hangt niet alleen af van de haarkleur die je kiest, maar ook van de conditie van je haar. Daarom bieden de haarverf producten van Lômé Paris, naast prettige haarverzorging voor geverfd haar, ook zorg voor beschadigd, droog of dun haar. Iedere haarverzorgingslijn bevat een specifiek Keratine-complex wat ervoor zorgt dat jouw haar versterkt, beschermt en voedt. Hieronder vind je een aantal favoriete producten van Lômé Paris. Probeer jij ze binnenkort uit?

  • Fix Design Spray
  • Lômé Paris Volume Shampoo
  • Lômé Paris Hairspray

Vraag advies over de geschikte producten voor jouw haar

Ga voor een nieuw kleurtje en voel je zelfverzekerd door de haarverf producten van Lômé Paris. Twijfel je over welke producten je nodig hebt? Wij helpen je hier graag bij! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-40904731 en wij geven je een uitgebreid kleuradvies en informatie over onze voordelige haarverzorgingsproducten.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!