Kappersmateriaal

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen.

Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

Bij Marion van Mooi heb je een ruime keuze uit professioneel kappersmateriaal. Vul je salon aan of kies thuis voor kwaliteit met de producten van topmerken zoals Osmo en Babyliss. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het assortiment in dat geval eens online en bestel het kappersmateriaal via de webshop. Hierdoor maak jij binnenkort ook gebruik van de beste producten!

Kies uit een gevarieerd aanbod aan kappersmateriaal

Van materiaal van Babyliss tot aan haarverf van XP100 en van voedende maskers tot aan stylingsproducten, wij hebben het allemaal! Door ons gevarieerde aanbod aan kappersmateriaal maak jij ieder kapsel werkelijkheid. Wil je meer weten over een specifiek product? We vertellen je graag meer!

Voor wat voor haartype zoek jij producten?

Heb je krullend, stijl, droog of vet haar? Iedere hoofdhuid heeft weer andere producten nodig. Kies daarom voor producten van Osmo. Deze productlijnen zijn geschikt voor verschillende haartypen, haarlengtes en ze geven het haar textuur en volume.

Ontvang advies per telefoon

Het is begrijpelijk dat je advies wilt, voordat je besluit om kappersmateriaal te kopen. Daarom geven we je graag advies als je belt naar 06-40904731. Van kleuradvies voor haarverf tot aan informatie over een van onze voordeelpakketten. Waar wil jij graag meer informatie over?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!