Haarverf van XP100

Iedereen Mooi, dat is ons motto. Bij Marion Van Mooi vind je een groot scala aan haarverzorgingsproducten voor iedereen.

Neem contact met ons op

De nieuwste haarproducten

Hoge staffelkorting

Gratis verzending vanaf 75 euro

De professionele haarverf van XP100 kun je voor een aantrekkelijke prijs kopen bij Marion van Mooi. Ben je al bekend met deze professionele haarkleuring? Hiermee blijft het haar mooi en gezond, doordat de etherische rozemarijnolie en mediterrane kruidenextracten een beschermende factor bieden tijdens het verven.

Professionele behandelingen voer je uit met haarverf van XP100

Wist je dat de professionele XP100 haarverf niet alleen beschermt door de extracten en oliën? De permanente kleuring ruikt verder ook fris en het heeft verstevigende en antibacteriële eigenschappen. Door de zuiverende antioxidanten wordt grijs haar ook nog eens volledig gedekt. We hebben tientallen kleuren XP100 verf op voorraad, waardoor er vast en zeker ook een geschikte kleur voor jouw salon beschikbaar is.

Ervaar een professionele behandeling bij jou thuis met haarverf van XP100

De professionele haarverf van XP100 is niet alleen geliefd in de salon. Doordat je de verf voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen, kun je de XP100 haarverf ook thuis aanbrengen. Je bestelt de verf eenvoudig in onze webshop.

Bel ons voor vragen of advies!

Wil je weten welke professionele XP100 haarverf er bij jouw (natuurlijke) haarkleur past? Of ben je benieuwd naar onze andere stylingsproducten en kappersmateriaal? In beide gevallen staan we je graag te woord. Bel ons via het nummer 06-40904731.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar al onze producten?

Of neem vrijblijvend contact met ons op!